Üdvözöljük weboldalunkon!

CETATEST XS,515,715,815

CETATEST XS,515,715,815

Azon termékek esetében, ahol a megfelelő tömítettség, vagy áteresztés a minőséget befolyásoló paraméter, ezek ellenőrzésében hatékony segítséget nyújtanak az CETA műszerek. A CEAT szivárgásmérő készülékek jellemzője a megbízható pontos működés , akár több millió cikluson át , minél rövidebb  ciklusidőkkel . A szivárgás ellenőrzése mindíg egyedi követelményeket támaszt a a mérési módszer kiválasztásánal, ezért minden egyes méréshez, személyre szabott ajánlatot adunk! A CETA szivárgásmérő 2 fő pneumatikus jelmezője: Az érzékelő képes  0,01 Pa  nyomásváltozás mérésére is, függetlenül, hogy milyen nyomáson mérünk, a valódi differenciál-nyomásmérés elve alapján! A szelepblokk biztosítja a gyors és tartós működést, akár több millió cikluson át! Mérési tartománya: -1 mbar-tól -1 bar 5 mbar-tól 30 bar-ig nagy nyomás tartományban max 400 bar-ig Mérőközeg: levegő hidrogén ( forming gas) Szivárgásmérő: CetaTest XS               a kompakt CetaTest 515              az autmata CetaTest 715              az iker CetaTest 815              a precíziós CetaTest 815-HP-PR  a nagy nyomású Hydrogen Leak Tester

Opal X-Press

Opal X-Press

Az Opal X-Press egy moduláris, hidraulikus meleg beágyazó prés, mellyel egyidejűleg több mintát készíthet különböző méretekben. A beágyazóhoz több egymástól független modul illeszthető, melyekben különböző méretű és típusú metallográfiai mintát lehet elkészíteni egy időben. Az Opal X-Press-nek két típusa van: Opal X-Press 2 : Ehhez a beágyazó préshez 1 vagy 2 beágyazó egység illeszthető Opal X-Press 4 : Ehhez a beágyazó préshez 1,2,3 vagy 4 beágyazó egység illeszthető A beágyazó egységek önálló modulok és később is illeszthetők az alap géphez vagy a már meglévő modulokhoz.A prés modulok átmérője 25-50 mm-ig választható ki. Dust Guard - integrált por elszívő egység . A géphez illesztett külső vákumos porszívóval közvetlenül az adagolás során el lehet szívni a finom szálló port. 7"-os érintő képernyős vezérlővel lehet beállítani az összes paramétert és eltárolni az összes mintaelőkészítő programot. A fedelet egy kéz mozdulattal csúsztatva leht lezárni. Zárás közben lesöpri a maradék bakelit port egy tárolóba, amit aztán ki lehet üríteni vagy újra felhasználni. Robosztus réteg bevonatolt acél ház biztosítja a gép hosszú élettartamát, nagy strapa bíróságát és elegáns megjelenését! A meleg beágyazó prés előnyei: Moduláris beágyazó prés, mely egyedi a piacon Opal X-Press 2: maximum 2 modulos beágyazó prés Opal X-Press 4: maximum 4 modulos beágyazó prés Gyors beágyazás, alacsony teljesítmény igénnyel Egy kezes fedél, tisztító sepréssel és elszívó csonkkal Dust Guard - integrált por elszívó egység külső vákummal 7"-os érintőképernyős vezérlő Rugalmasan, könnyen programozható, kezelhető Több kép az Opal X-Press-ről : Ide kattints!

Brillant 240

Brillant 240

Kompakt és flexibilis fél-automata vágógép Fontosabb jellemzői: Kézi vagy gépi előtolású, max 225 mm-ig Vágási kapacitása: átm. 95 mm Kézi korong mozgatás elektro-mecjanikus fékkel Vágási erőt határoló előtolás Super nagy LED vágókamra megvilágítás Vágokorong bállítható párhuzamos vágásokhoz Mindkét oldalon nyitható hosszú anyagok vágásához Több kép :   ide kattints Áttekintő video a vágógépről: 

Saphir 250 A1-Eco

Saphir 250 A1-Eco

A legújabb technológia a hatékony és reprodukálható minta előkészítéshez…. Moduláris, rugalmas rendszer, mely testre szabható bármely felhasználhatói környezetre! A hatékonyságot és tökéletesen reprodukálhatóságot az optimálisan megadható paraméterek biztosítják! 4,3"-os érintőképernyős monitor, felhasználóbarát szoftverrel! A fogyóanyag fogyását legalább 30%-al megtakaríthatja az automatikus adagolással! A nagy grafikus képernyő könnyű vezérlést, programozhatóságot biztosít, nincs szükség nyelvtanulásra! Széles választék kapacitás, teljesítmény és méret alapján! Változtatható fordulatszám motor és leszorítófej, 30-600 rpm! Egyedi mintabefogás, mintatartók széles választékban!

1
2
3
4