Üdvözöljük weboldalunkon!


Qpol 250 A2-Eco

Qpol 250 A2-Eco

A legújabb technológia a hatékony és reprodukálható minta előkészítéshez…. Moduláris, rugalmas rendszer, mely testre szabható bármely felhasználhatói környezetre! A hatékonyságot és tökéletesen reprodukálhatóságot az optimálisan megadható paraméterek biztosítják! 4,3"-os érintőképernyős monitor, felhasználóbarát szoftverrel! A fogyóanyag fogyását legalább 30%-al megtakaríthatja az automatikus adagolással! A nagy grafikus képernyő könnyű vezérlést, programozhatóságot biztosít, nincs szükség nyelvtanul... Tovább »

Qmount

Qmount

A Qmount egy beágyazó egység fényre kötődő gyantákhoz. A mintákat be kell helyezni a beágyazó egységbe. A berendezés nagy teljesítményű UV LED fényforrása megvilágítja az UV-t átersztő beágyazó tégelyt és az UV fényre kötő gyantát. Az átlátszó minta rövid idő alatt elkészül.  Elszívó egység is illeszthető a berendezéshez a nagyobb munkabiztonság eléréshez. Előnyök: UV kötés legrövidebb ideje 60 sec Nagy hatékonyságú, hosszú élettertemú LED fényforrás Robosztus berendezés Könnyen kezehető Elszívó egység illeszthető hozzá ( opcionális) Video megtekinthető... Tovább »

Qpress 50

Qpress 50

Az Qpress 50 egy moduláris, hidraulikus meleg beágyazó prés, mellyel egyidejűleg több mintát készíthet különböző méretekben. A beágyazóhoz több egymástól független modul illeszthető, melyekben különböző méretű és típusú metallográfiai mintát lehet elkészíteni egy időben. Az QPress 50-nek két típusa van: QPress 50 2: Ehhez a beágyazó préshez 1 vagy 2 beágyazó egység illeszthető Qpress 50 4: Ehhez a beágyazó préshez 1,2,3 vagy 4 beágyazó egység illeszthető A beágyazó egységek önálló modulok és később is illeszthetők az alap géphez vagy a már meglévő modulokhoz.A prés modulok átmérője 25-50 mm-ig választható ... Tovább »

Qeye 800

Qeye 800

Az új Qeye 800 lenyűgöző a minták gyors, nagy felbontású és hatékony optikai elemzésével és mérésével. Különösen alkalmas szabványos hegesztési varratok mérésére és ellenőrzésére a DIN EN ISO 5817 szerint. A jól bevált és felhasználóbarát Qpix Control2 szoftver alapfelszereltségként tartalmazza az olyan mérőeszközöket, mint az A méret, a mélységi beégés, az értékelési határértékek és a szabványnak megfelelő vizsgálati jegyzőkönyv. Integrált grafikus sablon mód előre meghatározott mérési elemekkel és QATM szabvány katalógussal, valamint ügyfélspecifikus sablonok kezelésével segíti mérés elvégzését. Qeye időt takarít meg, és rendkívüli pontossággal nyújt részlete... Tovább »

1
2
3
4